LUDI RUSI: Kače metalne kuke za leđa i skaču bandži džamping! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Momci iz ruskog tima "Siner", koji se bavi ekstremnim sportovima, skakali su sa 73 metra visine, a umesto klasičnog vezivanja užeta za telo, oni su metalne kuke "zaheftali" za kožu na leđima

  • 11

Samo u Rusiji! Ako ste mislili da su bandži džamp i bejs skokovi sami po sebi ekstremni, ovo što su uradili momci iz Rusije dodatno pomera granice. Naime, članovi moskovskog tima "Siner" su umesto standardnog načina vezivanja konopca za telo, zakačili metalne kuke za kožu na leđima i tako su skakali sa 73 metra visine.

Njihove skokove je bolno i gledati. Koža na leđima na koju su im zakačene kuke se rasteže, a tragovi krvi su svuda. Naravno, prilikom zatezanja užeta tu su i bolni krici.

Ovo nije prvi suludi poduhvat ovog moskovskog kluba. Momci koji se bave ekstremnim bandži i bejs skokovima i ranije su izvodili vratolomije koje njima podižu adrenalin, a ljudima koji gledaju njihove klipove želudac.

Inače, bejs (BASE) jeste akronim sastavljen od početnih slova imenica na engleskom jeziku B - buildings (zgrade), A - antennas (antene), S - spans (mostovi), E - earth (litice).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA