Golim grudima oterala voajera (VIDEO)

Perverznjak je snimao devojku tako što je gurnuo telefon ispod zavese kabine u prodavnici gde se ona presvlačila. Kada je devojka videla telefon krenula je da ga juri po prodavnici ne razmišljajući o tome da je u tom trenutku bez brushaltera

  • 6

Amerikanka Džen Olet iz Kanzasa polugola je jurila voajera koji ju je snimao dok se ona presvlačila u kabini u jednoj prodavnici u gradu Leksani.

Voajer je snimao devojku tako što je gurnuo telefon ispod zavese kabine. Kada je devojka videla telefon izjurila je iz kabine ne razmišljajući o tome da je u tom trenutku bez brushaltera.

- Nisam smela da dozvolim da muškarac pobegne sa snimkom. Izašla sam iz kabine i vikala da stane i jurila ga po prodavnici. Htela sam da dođem do telefona jer je on ugrozio moju privatnost - priča devojka i dodaje da je muškarac ipak uspeo da pobegne iz radnje.

- Bilo mi je jasno da ne mogu da izađem na ulicu polugola. Tada sam počela da plačem - kaže Oletova. Ipak, na njenu sreću perverznjak je uhapšen nekoliko ulica dalje.

On je identifikovan kao Džeremi Bredli, koji će zbog krivičnog dela koje je počinio biti suočen sa novčanom globom od 2.500 dolara i zatvorskom kaznom od godinu dana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Gazette.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA