NLO TEORIJA ZAVERE: Da li su Rusi radili autopsije na vanzemaljcima? (VIDEO)

Iako većina istraživača smatra da je u pitanju velika prevara, ruski mediji počeli su da iznose nove informacije o svojim istraživanjima i dosadašnjim bliskim susretima sa vanzemaljcima

  • 7

Internetom kruži video-zapis koji svedoči o tome kako su se Rusi pre više decenija susreli sa vanzemaljcima. Deo snimka prikazuje kako je vojska pronašla NLO koji je pao na Zemlju, na nekadašnju oblast Sverdlovsk, 1969. godine, a u kome je pronađen vanzemaljac.

On nije preživeo pad, već je upućen na autopsiju. Većina istraživača smatra da se ovde radi o velikoj prevari, ali neosporna je činjenica da je ovaj slučaj privukao ozbiljnu medijsku pažnju.

Međutim, ova priča zapravo nije novost, jer se o njoj raspravljalo i ranije. Čak je 1998. godine snimljen specijal TNT pod nazivom "Tajni dosijei KGB o NLO", koji je vodio Rodžer Mur, bivši Džejms Bond.

Sada se postavlja pitanje zašto je Rusija ponovo pokrenula ovu priču, jer je nedavno "Glas Rusije", koji se sluša u više od 160 zemalja širom sveta, opet preneo izveštaj sa ovog događaja.

Početkom ove godine je ruski informativni sajt Pravda.ru pustio informaciju da je Aleksej Savin, penzionisani zvaničnik Ministarstva odbrane krajem 80-ih stupio u kontakt sa "predstavnicima druge civilizacije".

Pravda je objavila kako je Ministarstvo odbrane pokrenulo istraživanje gigantskih razmera, kako bi se saznalo što više informacija o paranormalnim pojavama. Izveden je zaključak da se NLO neminovno pojavljuje na mestima gde su testirani vojna oprema i naoružanje, što objašnjava zašto je baš vojska pronašla NLO 1969. godine.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nenad Minic

    12. decembar 2013 | 17:10

    Pa kad hocete nesto da negirate provucete pricu o teorijama zavere,a svedoci smo da se sve te teorije nekako ostvaruju... Evo da nije bilo Snoudena i za prisluskivanje bi bilo isto,pa Asanza itd...

  • Dragi

    12. decembar 2013 | 19:56

    Ovaj pravi van-zemljak.

  • Rodezijski

    13. decembar 2013 | 00:10

    Stigli svemirci zovite Boobana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA