• 7

NLO TEORIJA ZAVERE: Da li su Rusi radili autopsije na vanzemaljcima? (VIDEO)

Iako većina istraživača smatra da je u pitanju velika prevara, ruski mediji počeli su da iznose nove informacije o svojim istraživanjima i dosadašnjim bliskim susretima sa vanzemaljcima

  • 7

Internetom kruži video-zapis koji svedoči o tome kako su se Rusi pre više decenija susreli sa vanzemaljcima. Deo snimka prikazuje kako je vojska pronašla NLO koji je pao na Zemlju, na nekadašnju oblast Sverdlovsk, 1969. godine, a u kome je pronađen vanzemaljac.
On nije preživeo pad, već je upućen na autopsiju. Većina istraživača smatra da se ovde radi o velikoj prevari, ali neosporna je činjenica da je ovaj slučaj privukao ozbiljnu medijsku pažnju.

Međutim, ova priča zapravo nije novost, jer se o njoj raspravljalo i ranije. Čak je 1998. godine snimljen specijal TNT pod nazivom "Tajni dosijei KGB o NLO", koji je vodio Rodžer Mur, bivši Džejms Bond.

Sada se postavlja pitanje zašto je Rusija ponovo pokrenula ovu priču, jer je nedavno "Glas Rusije", koji se sluša u više od 160 zemalja širom sveta, opet preneo izveštaj sa ovog događaja.
Početkom ove godine je ruski informativni sajt Pravda.ru pustio informaciju da je Aleksej Savin, penzionisani zvaničnik Ministarstva odbrane krajem 80-ih stupio u kontakt sa "predstavnicima druge civilizacije".
Pravda je objavila kako je Ministarstvo odbrane pokrenulo istraživanje gigantskih razmera, kako bi se saznalo što više informacija o paranormalnim pojavama. Izveden je zaključak da se NLO neminovno pojavljuje na mestima gde su testirani vojna oprema i naoružanje, što objašnjava zašto je baš vojska pronašla NLO 1969. godine.
Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S4 activ

    Moj deda imao farmu sa ovakvim vanzemaljcima.....

  • milica

    sve sto se prica,mogu da kazem da to nije istina ;)

  • Hladni

    Isti moj profesor fizike.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima