• 12

ŽENA OD SREBRA: 60 godina živi u paklu zbog kapi za nos! (VIDEO)

Sa 11 godina dobila je prehladu, pa je po preporuci lekara, koji je sumnjao na alergiju, počela da koristi kapi za nos sa koloidnom srebrom. Tek četiri godine kasnije otkrila je svoju bolest kada se srebro akumuliralo u telu, pa je koža postajala sve plavlja

  • 12

Rouzmeri Džejkobs (71), učiteljica iz Vermonta, pati od argirije, bolesti koja nastaje usled vezivanja čestica sreba za pigment. Poslednjih 60 godina živi sa srebrnom kožom zbog greške lekara.
Sa 11 godina dobila je prehladu, pa je po preporuci lekara, koji je sumnjao na alergiju, počela da koristi kapi za nos sa koloidnom srebrom. Tek četiri godine kasnije otkrila je svoju bolest kada se srebro akumuliralo u telu, pa je koža postajala sve plavlja.

- Promene na koži su dolazile toliko sporo da sam ih primetila tek kada je postalo isuviše kasno. Nije ih primećivala ni moja porodica, ni prijatelji, jer su me viđali svakodnevno - izjavila je Džejkobsova.

Lekara nikada nije želela da tuži, jer smatra da je bio dobar čovek bez obzira na svoju grešku koja joj je upropastila život. U školi su je nazivali zombijem, muškarce nikada nije zainteresovala i provela je život sama, a čak ni posao nije mogla da nađe jako dugo, sve dok je nisu zaposlili kao učiteljicu.
Džejkobsova je sada u penziji i pokušava da skrene pažnju ljudima na probleme koje mogu izazvati preparati sa koloidnim srebrom.
Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxx

    Eno i mačka joj je srebrna!

  • zlatan

    pozoves cigane koji vuku staro gvozdje bakar i ostala sranja i uklone ti to i dobjes jos i koji dinar :D

  • zlatan

    sve bi to uklonili oni sto otkupljuju sekundarne sirovine i to besplatno a ako se pogadja moze i da dobije neki dinar :D

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima