• 12

Kinezu zašili šaku za nogu (FOTO)

Kinezu Ksjao Veju koji je u incidentu na poslu izgubio šaku doktori su zašili taj deo tela za nogu. Oni su bili prinuđeni na taj zahvat jer moraju da mu saniraju povrede na ruci kako bi mogli ponovo da spoje šaku i ruku

  • 12

Kinezu Ksjao Veju, koji je nesrećnim slučajem ostao bez šake na desnoj ruci, doktori su spojili taj deo ruke za nogu kako bi šaku održali u životu.
Momku je mašina na poslu kojem radi odsekla šaku. Ksjao je u tom incidentu izgubio dosta krvi, ali je ipak spasen jer su njegove kolege na vreme reagovale.


Po dolasku u bolnicu lekari su njegovu šaku morali da zašiju za nogu kako bi taj deo tela imao dovoljno krvi. Oni su se odlučili na taj korak pošto su morali da mu saniraju i povrede koje je zadobio na ruci. Čim rane na ruci budu sanirane, lekari će mu ponovo spojiti šaku za ruku.
- Bio sam u šoku kada mi je mašina odsekla ruku. Kolege su mi pomogle i odvele me u bolnicu. Još sam mlad i ne mogu da zamislim život bez desne ruke - izjavio je Ksjao, koji u bolnici u gradu Čanša čeka na operaciju.
(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    Zelim brz oporavak,ali mi je njegova izjava mnogo smesna... ''Još sam mlad i ne mogu da zamislim život bez desne ruke''... desanka shakic

  • malena

    Radim u inostranstvu i imali smo dosta ovakih operacija i mogu da kazem da nam je u proseku skoro svaka pozitivno uspela... Hvala Bogu! Dug i težak put za pacijenta.. Želim brz i uspešan oporavak

  • Mikishon

    Odvratno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima