ZALJUBLJEN: Cele godine traži ženu koju je upoznao za Novu godinu (FOTO) (VIDEO)

Ris MekKi upoznao je jedne novogodišnje noći u Hong Kongu devojku o kojoj je znao samo ime i u kom gradu živi, a onda je tražio godinu dana

  • 4

Ris MekKi (25) sa Novog Zelanda, poslednjih godinu dana proveo je tražeći devojku koju je upoznao na novogodišnjem dočeku u Hong Kongu.

Kejti, o kojoj ni MekKi ne zna ništa više osim imena i činjenice da je iz Vašingtona, sedela je sama na trotoaru i plakala, jer je negde u sred nepoznatog grada izgubila prijatelje.

- Pokušao sam da je oraspoložim. Ja nekako imam neodoljivo loš smisao za humor, pa retko ko može da se suzdrži od smeha - ispričao je MekKi kako je sve počelo. Ostatak noći su proveli zabavljajući se, dok se ona nije ponovo našla sa prijateljima. Dozvolila mu je da je fotografiše i rastali su se uz njenu poruku "Pronađi me".

Novozelanđanin koji je prethodno bio povređen i prolazio kroz veliku patnju, odlučio je da pronađe ovu devojku, kako bi time možda pronašao i sebe. Kako je zaboravio mejl adresu koju mu je Kejt dala, pokrenuo je Fejsbuk potragu, pa je na hiljade romantičara priskočilo u pomoć.

Stvar se brzo otrgla kontroli, pa je priča privukla i medijsku pažnju. Kejt je počela da dobija toliko poruka, da je morala da ugasi profile na svim društvenim mrežama. Kejt se trenutno nalazi na jugu Francuske i mediji su uspeli da dobiju njenu izjavu, iako vrlo svedenu. Ona nije sigurna koliko joj se MekKi dopada, ali neće doneti nikakvu odluku dok joj se on ne javi, što još uvek nije uradio.

Izgleda da mladić čeka da se stišaju strasti i slegne prašina, da bi konačno stupio u kontakt sa devojkom koju je toliko tražio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: News.com.au)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA