Pogledajte 10 najmisterioznijih fotografija ikada dosad (FOTO) (VIDEO)

Mnogi kažu da za odličnu fotografiju morate da budete na pravom mestu i u pravo vreme. Ovo je nekoliko njih koje spadaju u najbolje, a koje su i dan-danas misterija za čovečanstvo

  • 6

U skoro 200 godina fotografije postoji nekoliko jedinstvenih i zapanjujućih koje su uslikane. Neke od njih predstavljaju pravu misteriju i pružaju mogućnost da "zaronite" u svet mašte.

Marsovske "loptice" – Uslikana je septembra 2012. godine i smatra se da su napravljene od hematita, što bi značilo da je moguća prisutnost vode.

Čudovište sa ostrva Huk – Fotografija potiče iz 1965. godine i napravio je Robert Le Šerec, a mnogi smatraju da je lažna.

NLO u polarnoj orbiti – Datira iz šezdesetih godina, kada Rusi i Amerikanci nisu imali slične objekte u tom prostoru. Predmet je nazvan "Crni Vitez" i pojavljuje se, navodno, u regularnim intervalima.

Misteriozna žena – Ona se pojavljuje na više fotografija i snimaka tokom atentata na Džona Kenedija, ali FBI nikad nije uspeo da utvrdi njen identitet.

Mobilni iz 1928. godine – Fotografija je uslikana na setu snimanja filma Čarlija Čaplina, gde žena priča nečim što liči na mobilni telefon i neki smatraju da je to dokaz da postoje putnici kroz vreme. Postavlja se i pitanje zašto se smeje i priča dok drži predmet u ruci.

Svetla u Hesdalenu – Hemijski sastav objekta koji se pojavio na fotografiji snimljenoj 2007. godine do danas zbunjuje naučnike.

Nepoznati pobunjenik – Veoma poznata fotografija čoveka koji na trgu Tjenanmen, Kina, staje pred kolonu tenkova 1989. godine.

"Svemirac" iz 1963. - Autor kaže da, kada je fotografisao svoju ćerku, iza nje nije bilo nikoga. Nakon razvijanja fotografija pojavio se čovek koji izgleda kao astronaut.

Duh vojnika – Na fotografiji jedne vojne divizije iz 1919. pojavljuje se lice preminulog mehaničara. Duh, navodno, stoji iza jednog od vojnika.

Prazna fotografija – Apolo 17 je 1972. na Mesecu uslikao fotografiju koja izgleda prazno. Ali, kada se podesi kontrast, vide se piramidalne strukture.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • .....

    20. decembar 2013 | 21:58

    Ovo za ženu da razgovara na mobilnom telefonu, ne može se uzeti kao dokaz putovanja kroz vreme, jer sve to i da je moguće da se vratila kroz vreme u prošlost, kako je onda moguće razgovarati na mobilnom u to vreme u koje je došla kada nije postojao signal za tu vrstu komunikacije.....

  • Srb

    20. decembar 2013 | 17:58

    Video je u najmanju ruku zanimljiv,najezio sam se kod br2 :)))

  • detektiv

    21. decembar 2013 | 18:44

    misteriozna žena je najčudnija,ali neka prikažu još fotografija na kojima je ona,pa da i to vidimo :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA