UŽAS: Devojčica (13) rodila trojke, otac (61) u begu od policije!

Mlada majka (13) presretna je nakon rođenja tri sina. Iako su Samjuel, Džošua i Đovani u inkubatoru, lekari su optimisti. Otac (61) dece je u begu od policije

  • 5

Jedna devojčica (13) je rodila trojke u Santo Domingu u Dominikanskoj Republici. Otac (61) dece je u begu od policije koja ga sumnjiči za seksualno zlostavljane dece.

Lokalni mediji navode kako je mlada majka sretna iako su deca u inkubatoru jer su se prerano rodila. Međutim, lekari su ipak optimisti, piše Daily Mail.

Iako je dozvoljena granica u zemlji za pristanak na seks 18 godina, Dominikanska Republika ima vrlo visoku stopu tinejdžerskih majki.

Gotovo 15 posto devojaka starih između 15 i 19 godina su majke. Svake godine na stotine devojaka mlađih od 15 godina postaju majke.

Dominikanska Republika nedavno je pooštrožila kazne za seksualno zlostavljanje dece, uključujući fizičko i psihičko maltretiranje, seksualnu eksploataciju i dečji rad. Kazna za zlostavljanje dece je 20 do 30 godina zatvora i 1.000 do 2.000 dolara.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA