SJAJNO: Pretvorilii kancelarije u skejt-park (VIDEO)

Grupa skejtera preuzela je kancelariju i od nje napravila "park" u kom su preskakali rampe i stolove, a nekako su uspeli da izbegnu ostale radnike koji su se nalazili u ovom radnom prostoru

  • 0

Red Bul skejtborderski tim "uprljao" je svoje ruke na poslu, kada su kancelariju na 23. spratu u Čikagu transformisali u skejt-park. Po završetku projekta snimili su video i zabeležili ono što najbolje rade - vozili skejt  i klip postavili na Jutjub.

 

Svaki član je skejtom preskakao arhivske ormare, stolove i naravno rampe, koje su bile po celom spratu. Malo je nedostajalo da se sudare sa radnicima, kojima izgleda nije smetalo malo zabave koje su uneli u poslovnu zgradu.

 

Štampače, čaše, papire, razbacali su po celom spratu, dok su izvodili mali performans. Čak su prekinuli jedan sastanak dok su klizali niz rampu.

 

 

Rajan Šekler, Felipe Gustavo, Džo Brezinski, Korbin Haris, Alek Midler, Rajder Loson, Gard Hvara i Seva Kroetkov, pokazali su da je radni prostor nešto više od klasičnih kompjutera i šoljica za kafu.

 

I da sve ne može da protekne bez nereda, dokazali su tako što su završili svoju avanturu razbivši par laptopova usput.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA