NEVEROVATNO: Platio 20.000 dolara za račune ljudi koje ne poznaje! (VIDEO)

Amerikanac Greg Paradi obradovao je sve potrošače koji su imali neplaćene račune u hipermarketu Volmart, plativši po 50 odsto duga za svakoga

  • 7

Greg Paradi (40), lokalni biznismen sa Floride, došao je u najpoznatiji američki hipermarket Volmart u nameri da kupi novogodišnje igračke za dobrotvorne svrhe, a onda je odlučio da obraduje potrošače i uplati preko 20.000 dolara za njihove neizmirene račune.

Ova ideja se rodila kada je na kasi čuo komentar starije gospođe kako ne zna kako će moći da otplati dug za novogodišnje poklone koje je namenila porodici. Paradi je na licu mesta platio gospođin račun, kao i račune još šest srećnih kupaca koji su se baš tada zatekli u radnji.

Tada je zamolio da mu u Volmartu kažu koliki je ukupan iznos dugovanja svih potrošača koji su kupovali poklone za praznike. Emotivno pogođen, shvativši koliko porodica se bori da bi obradovalo svoje najbliže, odlučio je da za svakog potrošača plati 50 odsto duga, ukoliko račun prelazi 200 dolara.

- Nikada u životu nisam videla ovako nešto - izjavila je gospođa Dejvis koja je već 13 godina zaposlena u ovom hipermarketu.

Zbog svoje velikodušnosti, Paradi je postao jedan od najomiljenijih osoba širom sveta, iako kaže da to nije uradio da bi privukao pažnju na sebe, ali da se nada da će ovo možda dati dobar primer drugima koji su u mogućnosti da pomognu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    26. decembar 2013 | 23:50

    Svaka cast

  • Nesa

    27. decembar 2013 | 07:26

    Kad bi kojim slucajem dosao u tempo bankrotirao bi a verovatnio i odlepio

  • Pop

    27. decembar 2013 | 00:07

    Mogli bi i ovi nasi nesto dati svakako to sto su opljackali nije njihova lova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA