• 4

ČOVEK MAGNET: Kašike se same lepe za njega (VIDEO)

Nekadašnji kik-bokser iz Gruzije Etibar Elčejev (41) uspeo je da zalepi 53 kašike za grudi i leđa. On tvrdi da se metalno posuđe lepi za njega jer on poseduje prirodne magnetske moći i najavljuje da će zahvaljujući njima uskoro pomeriti avion

  • 4

Etibar Elčejev (41) bivši kik-bokser iz Gruzije oborio je sopstveni, i ujedno svetski rekord, u broju kašika zalepljenih na telo. Elčejev je na leđima i grudima zahvaljujući svojim magnetskim moćima imao zalepljene 53 kašike.

Nekadašnji kik-bokser je tako popravio sopstveni rekord za tri. Prema njegovim rečima, on ne namerava da se zaustavi na ovom broju, a u budućnosti planira da pomera granice novim izazovima.

Printskrin:YouTube/Etibar Elčejev

Printskrin:YouTube/Etibar Elčejev

- Planiram da pomerim avion i voz sa praznim vagonima. Ipak, ne želim da otkrijem sve odjednom - kaže Elčejev koji je objasnio da kašike privlači zahvaljujući prirodnim magnetskim moćima.

Ipak, nisu svi ubeđeni da ovaj bivši kik-bokser ima super moći. Naime, pojedinci, pomalo ironično, tvrde da bi se kašike svakako zalepile za njegovo izdepilirano i glatko telo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima