NE MOŽE KROZ VRATA: Ovo je žena sa najvećim dupetom na svetu (FOTO) (VIDEO)

Obim zadnjice Amerikanke Sare Masej iznosi neverovatnih 213 centimetara i zbog toga ova žena teška 203 kilograma mora "postrance" da prolazi kroz štokove vrata. Zbog svoje težine slomila je nekoliko stolica, a jednom prilikom i wc šolju

  • 11

Amerikanka Sara Masej (33) iz Čikaga teška je 203 kilograma i tvrdi da je obim njene zadnjice neverovatnih 213 centimetara! Sara, koja nosi garderobu veličine 10XL, kaže da joj svakodnevne aktivnosti predstavljaju veliki problem, a da je jednom prilikom slomila wc šolju kada je sela na nju.

- Ne mogu da nađem ni odgovarajuću garderobu. Za gornji deo tela nosim veličinu 7XL, dok mi za zadnjicu treba veličina 10XL - priča o svojim mukama žena koja je i majka dvoje dece. Kaže da mesečno na garderobu potroši nešto više od 650 dolara.

- Iako obožavam svoju guzu volela bih da je ona malo manja. Predstavlja mi problem da se krećem, prolazim kroz štokove vrata ili da ulazim u kola. Uglavnom kroz svaki štok moram da prođen "postrance" - priča Sara, koja zbog svoje težine prima invalidninu u iznosu od oko 1.250 dolara.

Pored toga, ona ističe da zbog svoje težine svakog dana dobija, uglavnom negativne komentare.

- Ranije su me komentari ljudi pogađali i bila sam postiđena zbog njih, ali danas se ne obazirem i hodam uzdignute glave. Želim da pokažem svetu da sam ponosna na sebe - kaže Sara, koja je počela da vežba kako bi skinula koji kilogram.

Ona je nedavno snimila set fotografija kako bi pokazala da se ne stidi svog izgleda,  a na kraju je navela da će biti srećna ako svojim primerom bude uspela da  inspiriše i ohrabri druge gojazne žene da se ne stide svog tela i da javno pokažu svoju lepotu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA