Dečak pocepao svu usteđevinu svojih roditelja

Roditelji su sinu dopuštali da cepa stare knjige, zbog čega je bio neizmerno srećan, ali izgleda da su mu one dosadile, pa je rešio da se poigra sa novcem koji su godinama štedeli

  • 4

Liu Fan (28), ostavila je sina (4) nakratko samog u sobi, a on je ispod kreveta našao životnu ušteđevinu, oko 3.600 evra, i odlučio da su novčanice zanimljivije kada se pocepaju.

Bračni par iz Kine dozvolio je svom sinu da se igra sa starim knjigama koje je on uredno cepao, ali je dečak našao nešto zanimljivije od njih. Naime, majka ga je ostavila nakratko samog, a on je ispod kreveta našao njihovu životnu ušteđevinu i pocepao je.

- Nemamo baš puno vremena za čitanje. Nije nam bilo bitno što cepa stare knjige, kad ionako možemo da ih jeftino kupimo. On je bio tako srećan kada bi ih iscepao u male delove - rekla je Liu Fan, dečakova mama.

Roditelji su novac štedeli da bi imali depozit za novi stan koji su nameravali da kupe u novoj godini. Ipak, sreća u nesreći je da su roditelji našli banku koja će im pocepani novac zameniti. Gospođa Liu nakon ovoga je uvidela da ipak treba da zaustavi destruktivno ponašanje svoga sina i jako je srećna što im je osoblje banke izašlo u susret.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Урош

    4. januar 2014 | 15:18

    Мора се казнити. Могло се "само играти" и са штекером за струју. :)

  • Feki

    4. januar 2014 | 10:34

    Dobro sada dete joj nista nije krivo o o se samo igralooo!!!!

  • ime

    25. maj 2014 | 20:13

    @Feki Nije dete krivo samo se igralo? Video bi ja tebe da ti dete na ovu krizu poceša skoro 4K€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA