Ovako izgleda novi londonski taksi (VIDEO)

Londonski crni taksi jedno je od najprepoznatljivijih vozila na ulicama britanske prestonice, a japanski proizvođač je sada predstavio novu verziju taksija, u vidu svog kombija "NV200", koji je prvi put predstavljen u avgustu 2012.

  • 7

Japanski proizvođač automobila Nisan predstavio je prototip novog taksi vozila koje će se do kraja ove godine naći na ulicama Londona.

Londonski crni taksi jedno je od najprepoznatljivijih vozila na ulicama britanske prestonice, a japanski proizvođač je sada predstavio novu verziju taksija, u vidu svog kombija "NV200", koji je prvi put predstavljen u avgustu 2012. godine, prenosi britanski list "Telegraf".

Kako bi ispunio želje londonskih gradskih vlasti, Nisan je dizajnirao novu verziju tog vozila, za koju tvrdi da "bolje oslikava istinsku prirodu tradicionalnog crnog londonskog taksija", pri čemu je u standardni model "NV200" ugradio okrugle farove, retro rešetke hladnjaka i specifične krovne "taksi" table, koje koriste LED tehnologiju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA