Motivacioni govor najružnije devojke na svetu (VIDEO)

- U vremenu kada su supermodeli definicija lepote, kada se uspeh izjednačava sa bogatstvom, a slava se određuje prema broju pratilaca na društvenim mrežama, kako biste vi opisali sebe - jedno je od pitanja Lizi Velaskez, devojke koja pati od retkog bolesti zbog koje ne može da se ugoji i zbog koje ima samo 29 kilograma

  • 9

Amerikanka Lizi Velaskez (24) jedna je od samo tri osobe na svetu koje pate od retke bolesti usled koje ne mogu da se ugoje. Velaskezova, koja nikada u životu neće biti teža od 29 kilograma, je zbog bolesti i slepa na levo oko.

Ipak, da je hendikep koji ima nije sputao u životu Lizi pokazuje svakodnevno, a ona je i jedan od najpoznatijih motivacionih govornika u Americi.

Inače, kada je Lizi pošla u srednju školu, postavila je na Jutjubu video o sebi pod naslovom "Najružnija žena na svetu". Tada se u njoj sve preokrenulo i rešila je da postane motivacioni govornik.

Jedan od njih, održala je u decembru prošle godine u Ostinu, a njene poruke oduševile su sve prisutne.

- Kada je neko nekulturan ili loš prema meni, ja mu jednostavno kažem da stane sa moje leve strane. Na levo oko ne vidim pa mi to dođe kao da pored mene ne stoji niko - jedna je od rečenica koja je nasmejala publiku.

Vaskezova je zatim upitala gledaoce da se zapitaju šta ih definiše.

- U vremenu kada su supermodeli definicija lepote, kada se uspeh izjednačava sa bogatstvom, a slava se određuje prema broju pratilaca na društvenim mrežama, kako biste vi opisali sebe. Da li je to okruženje? Prijatelji? Porodica? - deo je njenog govora.

A onda je podsetila sve da sreću mogu da pronađu u sebi i budu upravljači svog života, a da će zlostavljači uvek izgubiti.

- Imala sam težak život, ali to je ok. Neću dozvoliti da me definišu ljudi koji me nazivaju čudovištem. Definisaće me moji ciljevi, a ne moj izgled - rekla je Velaskezova.

Pogledajte i poslušajte njen motivacioni govor:

(Telegraf.rs / Izvor: Ibtimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA