Venčali se, pa saznali da su brat i sestra

Surovu istinu bračnom paru iz Kine otkrio je njihov otac. Ispostavilo se da je otac mladoženje pre više od 20 godina imao aferu sa mladinom majkom. Njegove reči potvrdio je i DNK test

  • 9

Šokantna sudbina zadesila je jedan bračni par iz Kine pošto su nekoliko meseci posle venčanja saznali da su brat i sestra po ocu.

Surovu istinu otkrio im je njihov otac Bao. Kineski mediji preneli su priču o Vei i Ćing (nisu njihova prava imena) koji su odrasli u istoj ulici i poznaju se od detinjsva.

Otac momka je pre više od 20 godina imao aferu sa majkom devojke. Pošto je njena majka umrla kada je ona bila dete samo je otac znao istinu.

Vei i Ćing venčali su se prošle godine. Kada su rešili da imaju decu njihov otac nije mogao više da sakriva istinu i sve im je priznao.

Nakon šoka usled očeve priče par je rešio da uradi DNK test. Rezultati koje su dobili potvrdili su očeve reči pošto je sa 99,99 odsto tačnosti ustanovljeno da su Vei i Ćing brat i sestra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA