Evo šta se desi kad ispalite vatromet iz dupeta (VIDEO)

Momci koji su deo britanskog rijaliti šou programa "What Happens In Sunny Beach" ispunjavaju bizarne i uvrnute zadatke, nešto nalik na američki "Jackass". Tako se i ovaj momak igrao pirotehnikom i istovremeno svojim telom

  • 8

Mladić iz Britanije ispalio je vatromet iz svoje zadnjice, a ne treba napomenuti da je zažalio odmah nakon toga.  Uz bolnu grimasu na licu otrčao je do toaleta, verovatno kako bi se rashladio.

Opekotine na njegovoj zadnjici bile su evidentne, a pošto taj deo tela nikako nije mogao da vidi jedan od prijatelja je njegove "junačke rane" fotografisao telefonom pa mu je potom pokazao sliku.

Inače, ovi momci učestvuju u rijaliti šou programu "What Happens In Sunny Beach" koji se emituje u Britaniji, a koji se snima u Bugarskoj, u popularnom letovalištu.

Grupe momaka i devojaka ispunjavaju bizarne i uvrnute zadatke, nešto nalik na američki "Jackass".

Tako je ovaj momak posle ispaljivanja vatrometa iz zadnjice imao zadatak da popije 25 čašica žestokog pića pošto je proslavljao 25. rođendan. Ipak, posustao je već na polovini tog zadatka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA