Ova milionerka čisti ulice uprkos bogatstvu (VIDEO)

Kineskinja Ju Jouzen (54) svakodnevno ustaje u 3 ujutru, oblači narandžastu jaknu i ide da čisti ulice iako poseduje milione nije želela da se penzioniše i uživa u blagodetima lagodnog života

  • 4

Jedna vredna kineska čistačica Ju Jouzen (54) dobila je bogatstvo i postala vrlo uspešan prodavac nekretnina, ipak ona je zadržala svoj prvobitni posao i nastavila da čisti ulice uprkos tome što se njeno bogatstvo meri milionima.

Jouzenova vodi dvostruki život, s jedne strane mesečno zarađuje 170 evra čisteći ulice, a s druge poseduje bogatstvo od 1,2 miliona evra.

Naime, ona je bogatstvo počela da stiče pre pre pet godina, kada je kineska vlada otkupila zemljište njene porodice i počela da gradi.

Ona je iskoristila priliku da postane uspešni agent za nekretnine, sagradila je 21 objekat i zaradila ogromno bogatstvo od renti.

Međutim, uprkos uspehu, ova majka dvoje dece koja je u svojoj 40. godina dugoj karijeri bila farmer, kuvarica i vozač kamiona, nije planirala da prestane da čisti ulice i penzioniše se.

Umesto da novac iskoristi za uživanje u čarima luksuznog života, ona je zadržala svoj posao.

Vredna Ju navela je da ne želi da izgubi svoj posao jer neće da pošalje pogrešnu poruku deci.

- Kad radite nije sve u plati, to je jedan od bitnih stvari, ali ne najvažniji. Lenjost je izvor svih loših navika. Želim da budem uzor svojoj deci, ne želim da sede unaokolo i troše moje bogatstvo - rekla je ova Kineskinja.

Ona ustaje u 3 ujutru, šest dana u nedelji, oblači svoju narandžastu jaknu, a zatim ide da prazni kante i riba ulice grada Vuana.

Njen šef kaže da za 14 godina, od kad radi za njega, nijednom nije zakasnila i da je za svo to vreme uzela samo tri slobodna dana i to kad joj je umro otac i snaja.

Oba njena deteta imaju posao, a sin Liang (33) je čak prodavao i loto listiće na ulici.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA