Ova žena mazi usamljene za pare (FOTO) (VIDEO)

Amerikanka Ali Si. (47), za nova grli usamljene muškarce i žene. Njena tarifa je 60 dolara za 45 minuta grljenja, dok za sat vremena naplaćuje 80 dolara. Ona ističe da je reč samo o zagrljajima i da nema seksa između nje i klijenata

  • 11

Usamljeni ste, potreban vam je nežan zagrljaj, a uz to imate višak novca u vašem džepu? Ako ste potvrdno odgovorili na sva tri pitanja onda pravac Njujork jer tamo ćete naći ženu koja prodaje zagrljaje usamljenim dušama.

Naime, žena pod pseudonimom Ali Si. (47) sa Menhetna, bukvalno prodaje zagrljaje! U zavisnosti od platežne moći, ali i od toga koliko ste usamljeni, Ali će vas grliti 45 minuta odnosno sat vremena.

Cena za 45 minuta je 60 dolara, dok za 60 minuta ona iznosi 80 američkih zelembaća.

Prema njenim rečima ona razmišlja da u ponudu stavi grljenje i maženje tokom cele noći, a ta usluga će koštati 500 dolara. Takođe, planira da uvede i grljenje uz gledanje filmova, a to će koštati 200 dolara. Za tu uslugu potrebno joj je da najpre kupi ili dobije televizor pošto ga trenutno nema u stanu.

Ona napominje da između nje i klijenata nema seksa, i da ona jednostavno samo naplaćuje zagrljaje.

- Razlog zbog kojeg sam počela da radim ovo jeste što me u detinjstvu niko nije grlio i govorio mi "sve će biti u redu" - kaže Amerikanka koja ima 30 klijenata, a među kojima je i jedna žena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • neko tamo

    4. februar 2014 | 21:52

    Ja mazim samo svoju zenu...i to besplatno!! :)

  • Aleksandar

    4. februar 2014 | 21:33

    A kada se ugasi kamera.

  • Milan

    4. februar 2014 | 23:41

    Pravo grljenje vredi daleko vise, ne moze se platiti. Sex vredi mnogo manje, mozda kao bioskopska predstava ili malo vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA