NAJBIZARNIJI SELFI: Devojka se slikala pored leša (FOTO) (VIDEO)

Srednjoškolka iz Alabame slikala se na Univerzitetu Alabama pored leša sa kojeg je prethodno pomerila pokrivač. Ona je svoj "selfi" objavila na Instagramu, a ta fotografija izazvala je burne reakcije u Americi

  • 5

Može li morbidnije? Američka srednjoškolka iz Alabame fotografisala se pored mrtvaka tokom obilaska Univerziteta Alabama. Neimenovana devojka je uradila takozvani "selfi" pozirajući pored leša na odeljenju za biologiju tog univerziteta.

Devojka je pre nego što se slikala pomerila porkivač kojim je leš bio prekriven.  Svoju fotografiju podelila je na Instagramu što nije moglo da ostane neprimećeno.

Jedan od njenih školskih drugova obavestio je upravu srednje škole. Incident je izazvao burne reakcije kako u školi tako i na Univerzitetu.

Škola je uputila izvinjenje Univerzitetu i saopštila je da razmatra kaznu za neodgovornu učenicu.

Inače, prema pisanju američkih medija, učenicima je tokom obilaska fakulteta, odnosno dela za medicinska istraživanje, bilo zabranjeno da unose svoje telefone ili druge uređaje za snimanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA