BIZARAN TREND: Posle selfija, tinejdžeri se slikaju sa beskućnicima (FOTO)

Tinejdžeri koji se slikaju sa beskućnicima očigledno nemaju niti malo humanosti u sebi. Cilj im je samo da se krevelje dok se u pozadini nalazi neki mučenik koji je sve izgubio u životu. Ovakve slike se mogu pronaći na gotovo svim društvenim mrežama, od Tvitera, preko Instagrama, do Fejsbuka

  • 11

Kuda ide ovaj svet? Tinejdžeri širom planete se u sve većem broju slikaju sa beskućnicima. Očigledno da obične "selfi" fotke više nisu popularne, pa se sve veći broj klinaca slika sa ljudima koji su, iz ko zna kog razloga, završili na ulici.

Tinejdžeri koji se fotografišu sa beskućnicima očigledno nemaju niti malo humanosti u sebi. Cilj im je samo da se krevelje dok se u pozadini nalazi neki mučenik koji je sve izgubio u životu.

Ovakve slike se mogu pronaći na gotovo svim društvenim mrežama, od Tvitera, preko Instagrama, do Fejsbuka.

Tinejdžeri su uglavnom pijani i bukvalno se rugaju beskućnicima. Na nekim od fotografija ljudi bez igde ičeg prihvataju da se slikaju sa mladićima ili devojkama.

Ispod jedne od fotografija tiejdžeri su prokomentarisali.

- Kad  ćemo već završiti u paklu zašto da ne budemo divlji i slobodni!.

Podsetimo, pre nekoliko dana u centru medijske pažnje našla se i devojka koja se slikakala pored leša na Univerzittu Kolumbija.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA