POSTALA ČUDOVIŠTE: Lažni plastični hirurg joj ubrizgao cement u lice (VIDEO)

Iako je samo želela da izgleda ženstvenije, cement koji joj je hirurg ubrizgao u obraze, usne, grudi i zadnjicu, doveli su to toga da izgleda kao čudovište

  • 18

Raji Narinesing (46) iz Majamija tvrdi da izgleda kao čudovište nakon operacije lažnog plastičnog hirurga. Ona je bila žrtva Onil Ron Morisa, koji je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa.

Raji, koja je rođena kao muškarac, obratila se Morisu, zato što je očajno želela da izgleda ženstvenije, ali nije imala dovoljno novca kako bi platila operaciju koju bi izveo hirurg sa licencom. Jedan od razloga zbog kojeg ga je molila za pomoć je i to što je Moris zapravo muškarac koji se oblači kao žena.

Raji se i dalje suočava sa posledicama Morisovog rada na njenom telu. Dugo vremena nije želela da pokaže svoje lice u javnosti. Ona je Morisu platila 3.000 dolara u periodu od 10 meseci u 2005. godini. Nažalost, "cement" kokteli koji su ubrizgani u njene obraze, usne, grudi i zadnjicu, doveli su to toga da izgleda kao čudovište.

- Nakon intervencija sam se osećala dobro, ali onda je počela noćna mora. Prvo mi se pojavio veliki čir na licu, koji je postajao sve veći i veći, kako su dani prolazili. Bilo je veoma bolno i onda je odjednom zeleni gnoj eksplodirao na mom licu i po ogledalu. Bilo je zeleno i žuto, pomešano sa krvlju. Izgledalo je zastrašujuće - kaže ona.

Moris trenutno služi jednogodišnju kaznu u zatvoru zbog bavljenja medicinom bez dozvole. On se takođe suočava sa optužbama za ubistvo iz nehata za smrt Šatarke Nubi (32), koja je platila najmanje 2.000 dolara za sređivanje zadnjice, kukova, butina i grudi. Suđenje za taj slučaj je i dalje u toku.

Narinesing se sada oseća bolje, a čirevi na njenom licu su se smanjili zahvaljujući injekcijama i laserskoj terapiji koju dobija od plastičnog hirurga Džona Martina.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA