Ovaj kamion spasiće vas ako bude smak sveta. Pogledajte zašto (FOTO)

Mercedes Benz predstaviće svoj model Mercedes Hanter X6, kamion koji je prilagođen vožnji po neravnim površinama, a i opremljen je tako da poseduje visoko-odbrambeni mehanizam koji odbija gotovo sve spoljašnje elemente

  • 10

Poslednjih godina mnogi su predviđali smak sveta, razne apokalipse, napade zombija i slične kataklizme koje će zahvatiti zemlju. Ako bi se to ikad desilo važno bi bilo dobro se sakriti, makar tako misli Mercedes Benz koji je već napravio vozilo koje vam može pomoći.

Iako bi mnogi pomislili da će istraživanje o ovim potencijalnim događajima započeti na Institutu za paranormalna istraživanja, spasitelji su se ipak neočekivano našli u automobilskoj industriji.

Mercedes Benz predstavio je svoj model Mercedes Hanter X6, kamion koji je prilagođen vožnji po neravnim površinama, a opremljen je tako da poseduje visoko-odbrambeni mehanizam koji odbija gotovo sve spoljašnje elemente, pa i zombije.

Ovaj "Lovac" ima 6x6 pogonski mehanizam i može obezbediti život za šestočlanu porodicu.

Kamion ima odlične manevarske mogućnosti i u stanju je da se probije kroz snežne nanose bez ikakvih smetnji. U slučaju opasnosti u unutrašnjosti se nalazi bezbednosni sistem sa kamerama.

Ali da se porodica ne bi osećala kao da se nalazi u tenku, Mercedes je odlučio da potencijalnu vanrednu situaciju učini koliko je to moguće prijatnom.

Iako je kupovina ovog vozila-kuće definitivno ulaganje u budućnost, pitanje je koliko njih će zaista uspeti pre smaka sveta da skupi 3,6 miliona evra koliko iznosi suma koju morate izdvojiti za ovaj kamion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA