UMRLA BI ZA LEPOTU: Živi samo od vazduha da bi bila kao Barbika (VIDEO)

- U poslednjih nekoliko nedelja nisam bila gladna uopšte i nadam se da je to poslednja faza pred potpuno navikavanje na život na vazduhu i suncu - rekla je Lukjanova

  • 27

Ukrajinski model, Valerija Lukjanova (28), trudi se da postane ljudsko otelotvorenje Barbi lutke i otkriva kako uči sebe da preživi bez hrane.

Jedan od prvih koraka bile su plastične operacije koje su dovele njeno telo do oblika popularne plastične lutke, ali taj poduhvat nije bio dovoljan jer je trebalo održavati liniju koja nije prirodna za njeno telo, pa se odlučila na još drastičnije mere.

Velika upornost ove Ukrajinke navela je da podučava sebe Bretarianizmu, malo poznatoj doktrini čiji sledbenici navodno opstaju samo na vazduhu i suncu.

- U poslednjih nekoliko nedelja nisam bila gladna uopšte i nadam se da je to poslednja faza pred poptuno navikavanje na život na vazduhu i suncu - izjavila je Lukjanova.

Sličnost Barbi lutke i Lukjanove, devojke koja je obim svog struka svela na 50 centimetara, donela joj je veliku slavu, a ona se nada da će joj njen fizički izgled pomoći da "raširi svoje duhovne ideje".

Ova Ukrajinka je otkrila i svoje paranormalne sposobnosti, pa tvrdi da razgovara sa vanzemaljcima putem svetlosti, kao i da može da putuje kroz vreme.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA