Ovaj mladić jede samo picu proteklih 25 godina! (VIDEO)

Iako su mu lekari rekli da mora da poseti nutricionistu i promeni ishranu koja je izazvala dijabetes, on ne planira da se odrekne svoje ljubavi prema pici

  • 9

Den Dženson (38), stolar iz Merilenda u Americi, poslednjih 25 godina svog života nije jeo ništa osim pice i mnogi se pitaju kako je još uvek živ.

Kako ne podnosi povrće, ne dolaze u obzir nikakvi prilozi te vrste, a jedino što može da toleriše na pici je origano. Dženson ne samo da ne jede ništa osim pice, već je veoma probirljiv kada su u pitanju vrste ovog specijaliteta, pa konzumira isključivo one sa sirom.

Iako mu naizgled ništa ne fali, fizički izgled ipak nije dobar pokazatelj njegovog zdravstvenog stanja, već je samo imao sreće da se od ovolike količine testa nije susreo sa gojaznošću.

Međutim, njegova dijagnoza je još opasnija, jer boluje od dijabetesa i njemu nivo šećera u krvi opada prilično često i brzo, što je uzrok nesvestica koje mu se čak dese i usred upravljanja vozilom.

Iako su mu lekari rekli da mora da poseti nutricionistu i promeni ishranu da se stanje ne bi pogoršalo, on ne planira da se odrekne svoje ljubavi prema pici.

Psihijatri su pokušali da zajedno sa njim zaključe kako je došao do ove zaslepljenosti i otkrili su nekoliko situacija iz detinjstva u kojima je Dženson ili bio primoran, i to na vrlo neprijatan način, da jede hranu koju je odbijao ili je imao stomačne tegobe kao posledice trovanja, zbog čega je provodio noći povraćajući.

Sa svojih 15 godina odlučio je da neće jesti više ništa osim pice, i nije mu nikada dosadila.

- Ja ne želim da se odreknem svoje ljubavi prema pici i voleo bih da mogu ponekad da odem sa svojom verenicom u neki fini restoran, gde bi kuvari bili ljubazni da mi naprave picu, iako nije na meniju. To ipak nije moguće - rekao je Džekson.

On smatra da njega ishrana ne opterećuje i ne ostavlja loše posledice jer, kako i sam kaže, i dalje je mršav, pun je energije i oseća se odlično svaki dan, tako da je čak siguran da "ima nečega u toj pica dijeti".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Newsfeed.time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bond

    4. mart 2014 | 19:51

    Ovaj mladic ima para za picu

  • Vladimir

    5. mart 2014 | 07:33

    класичан амерички дебил :-)

  • Knele

    5. mart 2014 | 10:19

    meso izaziva kancer??? auu koji si mi ti profesor haha a da biologije aj idi gledaj biljke tamo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA