≫ 

Naručio prostitutku, stigla mu snajka!

Jednom starijem Italijanu je umesto nepoznate prostitutke koju je naručio, na vrata zakucala devojka njegovog sina, što je izazvalo veliku porodičnu svađu

  • 12

Stariji muškarac (70) iz Treviza, sa severa Italije, ozbiljno se posvađao sa sinom (40) kada je naručio pristitutku, a na vratima se pojavila njegova buduća snaja. Iako se ovo dogodilo pre nekoliko godine, anegdota se i dan-danas šeruje na društvenim mrežama.

NIŠLIJKA (43) SE UDALA ZA SVEKRA (72) ZBOG PENZIJE OD 800 EVRA: Sramota je što celo selo zna šta je učinila!

Čekajući devojku koju je naručio radi pružanja seksualnih usluga, umesto nepoznate prostitutke, pojavila se devojka njegovog sina, koja je poreklom iz Južne Amerike, preneo je Thelocal.it.

U velikoj dilemi da li da otvori oči sinu, saopštivši da mu devojka nije konobarica, već prostitutka, ili da sačuva privatnost i ne otkrije nikome da je on korisnik ovakvih usluga, odlučio se da ne izneveri sina.

Ipak, shvatio je da je trebalo ovu informaciju da zadrži za sebe, jer se sin nije naljutio na devojku, već na svog oca. Ovaj incident je bio zataškan sve dok slučaj nije završio na sudu, kada je sin tužio oca za nanete povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Slušaj oca životinjo

    7. mart 2014 | 17:42

    Taj sin je žešći kreten kada je oca tužio jer mu je rekao istinu.

  • miroslav

    8. mart 2014 | 11:05

    Kod nas se kaže starleta ne prostitutka jer je to izraz koji kompromituje.

  • Гаврило Принц

    7. mart 2014 | 19:00

    Два пута сам се опекао отварајући очи другарима. Не знам дали би их више отварао било коме, али сину...!!!...није све једно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA