SEKS-IGRAČKA: Čep za guzu u obliku Putina (FOTO)

Fernando Sosa je rešio da se "osveti" ruskom predsedniku, koji po njemu "vodi totalni rat protiv građanskih prava homoseksualaca u njihovoj zemlji". Umetnik je rekao da je hteo da se našali, pa je kreirao nešto nalik na vudu lutku

  • 10

Grafički dizajner i "politički vajar" Fernando Sosa smislio je način kako da iskritikuje ruskog predsednika Vladimira Putina - pretvorio ga je u seks-igračku.

- Kao što mnogi od vas znaju, Rusija vodi totalni rat protiv građanskih prava homoseksualaca u njihovoj zemlji. Predvodnici su gospodin Putin i njegovo homofobno vođstvo - napisao je Sosa svoje svoje razloge na Imgur stranici.

Umetnik je rekao da je hteo da se našali, pa je kreirao nešto nalik na vudu lutku.

- Ljudi bi s njim mogli da rade šta god požele u privatnosti svog doma. Ali, da li postoji bolji način da napadnete reputaciju Putina koji se bez majice rva s medvedima? Oblikujte ga kao čepić za guzu! - nastavio je svoju kritiku Sosa.

Ipak, ova igračka nije za rektalnu upotrebu. Sastoji se od stene peščar, čija je tekstura gruba i mogla bi da povredi osetljivi zid debelog creva.

- Tražim ljude koji će mi pomoći da kupim materijale poput silikona sigurnog za kožu, ili gume - napisao je Sosa na svojoj internet stranici.

Putinov čepić za guzu trenutno se prodaje preko interneta za otprilike 17 evra.

(Telegraf.rs / Izvor:independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Veky

    11. mart 2014 | 17:12

    Koji bolesnik, bolesnik zamislja da ima odnos sa mocnim i pametnim Putinom, on se zapravo pali na njegov lik, fuj, nije ni cudo sto niste prihvaceni, koja bolest.

  • Prof.Biologije

    11. mart 2014 | 17:22

    Koji homoseksualni perverznjak i bolesnik taj Sosa

  • granicar

    11. mart 2014 | 18:12

    Veky, ti bi pravog Putina, a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA