Tigar mu je pre 23 godine pojeo pola lica, a sada je rešio da pokaže kako izgleda strana glave koju je krio od svih (FOTO) (VIDEO)

Tokom godina već je bio na nekoliko operacija, ali pokušaji rekonstrukcije leve strane njegovog lica nisu prošli uspešno

  • 1

Lokalni ribar iz Bangladeša, kog je pre 23 godine napao tigar, uskoro bi trebalo da ide na operaciju koja bi mu, nakon godina skrivanja iza maske, mogla da promeni život.

Htela je da ima posebnu tetovažu, ali se gorko pokajala jer je iz oka počela da joj curi ljubičasta tečnost. Oslepela je! (FOTO) (VIDEO)

Hašmot Ali (45) spavao je na privezanom brodu kad ga je napao tigar i doživotno osakatio. Više od 20 godina skrivao se iza maske jer nije želeo da ga osuđuju. Tek nedavno pokazao je lice i otvorio se pred kamerama.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Pred ocem troje dece sad je operacija u Daki, glavnom gradu Bangladeša, gde ga čeka operacija koja mu očajnički treba.

- Moram popraviti deformisano lice. Želim da živim ponosno, ne želim da se više skrivam iza maske. Dovoljno dugo sam se skrivao, sad želim živeti i biti radostan s decom - rekao je.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Tokom godina već je bio na nekoliko operacija, ali pokušaji rekonstrukcije leve strane njegovog lica nisu prošli uspešno.

- Sanjam o tome da se družim s ljudima s lakoćom i da se pritom osećam prijatno. Umoran sam od skrivanja - zaključuje.

Pogledajte video:

Daljinac

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Banja luka hamburg

    1. oktobar 2017 | 13:57

    ovako jos nisam vidio bas nigdje i nikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA