SVINJE MUTANTI: Na ovoj farmi gaje ogromna čudovišta, ne mogu da hodaju od debljine, a tek im se sprema horor! (FOTO) (VIDEO)

Povodom ovoga se oglasila i organizacija za zaštitu životinja PETA

  • 13

Jedna farma svinja u Kambodži privukla je veliku pažnju na internetuNaime, ovo su najveće svinje koje će većina imati prilike da vidi.

Rođeno prase s jednim okom i penisom na glavi, i to nije prvi put: Niko ne zna zašto dolazi do ove jezive bizarne mutacije (VIDEO)

Ljudi su bili zgroženi fotografijama koje su snimljene na jednoj farmi. Pored njih, tu je i jedan video na kojem se jasno vidi kako svinje imaju poteškoća prilikom hodanja.

Povodom ovoga se oglasila i organizacija za zaštitu životinja PETA, koja je istakla da su ove svinje genetski modifikovane, pa su ih nazvali "mutantske svinje".

- Na jednoj farmi u Kambodži gaje mutantske svinje ogromne veličine. One će, kada dođe vreme, biti zaklane i pojedene, to je pravi horor - napisali su.

Mnogi su se zapitali zašto su svinje toliko mišićave, a odgovor je veoma jednostavan, prenosi iflscience.com.

Poslednjih godina se povećala potražnja za svinjskim mesom, pa veća mišićna masa znači i veći profit kada svinja dobije na težini.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA