Stigao je hitno na hirurški sto, lekari su mislili da je trovanje hranom: Samo što se nisu onesvestili kada su izvukli 7 kilograma čuda!

Na opšte iznenađenje lekara, kovanice i ekseri nisu odmah uzrokovali bol u stomaku pacijenta

  • 6

Hirurzi iz bolnice "Sandžej Gandi" u mestu Satna u indijskoj državi Mađa Pradeš izvukli su iz stomaka pacijenta Maksusa Kana 263 novčića i stotinu eksera.

Sa ekserom u srcu došao u Urgentni centar: Lekari u šoku, nije im jasno kako je živ! (FOTO) (VIDEO)

Kan (35) primljen je u bolnicu sa bolovima u stomaku i lekari su izvršili endoskopiju kako bi utvrdili uzrok, mislili su da se radi o trovanju hranom.

Međutim, bili su iznenađeni kada su otkrili više stotina kovanica, kilogram i po eksera, više desetina žileta, parčiće stakla, kamenje i parče zarđalog lanca.

Operacijom je iz stomaka pacijenta uklonjeno sedam kilograma stranih predmeta.

Britanski dnevnik "Indipendent" navodi da se veruje da je Kan imao mentalnih problema i da porodici ili prijateljima nije govorio ništa o svojoj navici.

List ističe da, na opšte iznenađenje lekara, kovanice i ekseri nisu odmah uzrokovali bol u stomaku pacijenta.

- Operacija je obavljena u poslednjem trenutku jer se nekoliko eksera zabilo i probilo stomak, što je izazvalo krvarenje i gubitak hemoglobina - rekao je jedan od lekara koji su operisali Kana i izvukli 7 kilograma gvožđa i stakla iz njegovog stomaka.

Fotografije pogledajte OVDE!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA