Neko je odsekao kokoški glavu, a ona već 7 dana jede, pije i živi potpuno normalno (VIDEO)

Nije jasno kako je ova kokoška ostala bez glave, ali lokalni stanovnici iznose mogućnost da ju je možda napala neka životinja

  • 8

Sveštenici na Tajlandu usvojili su obezglavljenu kokošku, koja je i posle nedelju dana od kako je ostala bez glave i dalje živa.

Neverovatna ptica pronađena je u okrugu Mueang Račaburi u centralnom Tajlandu, a veternar, koji je prvo brinuo o njoj, nazvao ju je "pravim ratnikom".

>>>Šta je starije - kokoška ili jaje? Naučnici otkrili koji je tačan odgovor na večito pitanje

Iako nema glavu, ova kokoška ima zaštitnike koji je hrani i neguje kako bi što duže ostala živa. Veterinar je hranio ubrizgavanjem hrane direktno u vrat, a na isti način joj je davao i antibiotike.

Nije jasno kako je ova kokoška ostala bez glave, ali lokalni stanovnici iznose mogućnost da ju je možda napala neka životinja.

Koliko je poznato, kokoška koja je preživela najduže bez glave bila je ona po imenu Majk, u Juti u Americi, koja je živela 18 meseci nakon što je izgubila glavu, od 1945. do 1947. godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dend

    30. mart 2018 | 13:57

    Zaboravili ste da kazete da nosi i jaja ?

  • Тодорић

    30. mart 2018 | 16:06

    Вероватније да је газда НАСЕКИРАО,а она побегла,јер кокошке то раде,али не за дуго... Око пет до десет минута. Остану без крви.

  • Ruzvelt

    30. mart 2018 | 12:02

    Imate li jos neku basnu??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA