Britanac oglasio prodaju "polovne devojke" na eBay, a ona je shvatila da nešto nije u redu kada je počeo da se smeje komentarima

Da li je i njoj bilo smešno što se našla na onlajn pijaci?

  • 3

Na jednom od najpopularnijih globalnih internet sajtova za kupovinu i prodaju "I-bej" (eBay) mogu da se pronađu razne stvari. Jedan oglas je, međutim, privukao posebnu pažnju.

Muškarac u Kikindi preko oglasa vrbuje saradnike za krađu telefona: Ljudi odmah počeli da se otimaju za ovaj "posao" (FOTO)

Britanac Dejl Liks je, naime, objavio oglas putem koga je oglasio prodaju svoje devojke Keli. On je u opisu naveo da je devojka "već korišćena" i da se "prodaje" po ceni od 70.000 funti, odnosno nešto manje od 80.000 evra.

Dejl nije ni sumnjao koliko zainteresovanih će mu se javiti, a među njima je bilo i mnogo onih koji su se raspitivali za "probnu vožnju".

- Nakon što sam objavio oglas na I-beju, nisam mogao da prestanem da se smejem zbog toga. Onda me je ona pitala zbog čega se toliko smejem - prepričava Dejla za Miror.

- Rekao sam joj da sam je oglasio na I-beju. U početku sam mislio da taj oglas niko neće ni videti, pa se nisam previše ni bavio time - kaže on.

Dejl dodaje da se iznenadio kada su počeli da ga "bombarduju" porukama i da mu se javljaju iz svih delova sveta.

"Tada sam se zapitao: 'Šta li sam to uradio?'"

Njegova neuobičajana šala je ubrzo okončana tako što je I-bej uklonio oglas sa svojih stranica zbog pravila koje "zabranjuje oglašavanja prodaje ljudskih delova tela i ostataka".

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Krle

    7. oktobar 2018 | 22:39

    Budala, nije vredan tolikog publiciteta. Nadam se da je i njegova devojka shvatila sa kim je.

  • Licemerka

    7. oktobar 2018 | 23:00

    Duhovito....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA