Muškarac (28) preminuo zbog ove bizarne igre koja je omiljena u seks kultu (VIDEO)

Neželjeni efekti silikonskih injekcija su abanormalni otok i premećaj penisa, a može doći i do akumulacije tečnosti i krvarenje u plućima

  • 1

Muškarac (28) je umro nakon što je u svoje testise ubrzigao silikon zbog bizarne igre u seks kultu, prenosi Miror. Džek Čapman je umro u Sijetlu nakn što je u svoje testise ubrzgao veliku količinu silikona.

U potvrdi o njegovoj smrti se navodi da su silikoni jedan od četiri uzroka smrti, a ostala tri se odnose na njegova pluća.

Australijanac koji je poznat kao Tank Hafertepen je i ranije objavljivao svoje slike, na kojima se vidi kako ima uvećane genitalije.

Neželjeni efekti silikonskih injekcija su abanormalni otok i premećaj penisa, a može doći i do akumulacije tečnosti i krvarenje u plućima.

Zabeleženo je više smrtnih slučajeva, nakon što su ljudi ubrizgavali injekcije u svoje zadnjice.

Gospodin Čapman je bio deo homoerotske sado-mazo veze u gej zajednici u San Francisku, pre nego što se preselio u Sijetl.

Popularni gej bloger Dilan Hafertepan je igrao ulogu gospodara nad članovim svoje BDSM grupe.

Upoznao je Čapmana sa ekstremnim fetišom koji podrazumeva manipulaciju telom. Linda Čapman, Džekova mama je pronašla ugovor koji je Džek sklopio sa Dilanom.

Džek je bio deo BDSM grupe, a svu svoju imovinu je prepisao svom "gospodaru" Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tu se navodi da je Dilan gospodar dok je Džek njegov podređeni i da mora u svemu da ga sluša.

Čapman je bio prinuđen da uzme Dilanovo prezime, da mu daje svoju platu i da prekine kontakt sa bilo kim ko je izvan grupe, ali i da nosi lanac oko vrata. Džekova majka optužuje Dilana za smrt svog sina.

Dilan se od Džeka oprostio sledećim rečima: "Ako je Tank bio moj svet, ja sam bio njegovo sunce. On je učinio da se osećam kao najmoćniji čovek u njegovom univerzumu.

Da kažem samo da mi nedostaje, to bi bilo podcenjivanje. Živeo je da pomogne drugim ljudima i bio je srećan da pomogne onima koje je voleo. Volim te Tank. Moj najbolji prijatelju, partneru, moj svete, moje štene".

Tri nedelje pre svoje smrti Džek je svu svoju imovinu prepisao Dilanu. Njegova majka je rekla da je njen sin kremiran dva dana nakon smrti, što je neobično brzo.

Dilan tvrdi da je Džek umro od plućnog oboljenja, ali Linda ističe da to nije istina.

Dilan je takođe negirao da je prisiljavao Džeka da ubrizgava silikon, međutim, njegova majka se nada da će joj policija pomoći da rasvetli slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA