Mladić je od mrtve bebe ajkule napravio bong: Udahnuo dim iz leša ribe, dok je u pozadini svirala uznemirujuća pesma (VIDEO)

Zbog snimka je ceo svet na njega bacio drvlje i kamenje

  • 6

Beba ajkula pretvorena je u bong, iz koga je jedan australijski ribar bez problema udahnuo dim, dok se u pozadini čula dečja pesmica "Baba ajkula".

Na snimku, koji su mnogi ocenili kao "surov", vidi se da ovaj mladić glavom prati ritam pesme nakon što se omamio onim što je udahnuo.

Scena je snimljena na brodu, a predator u rukama ovog ribara ima cevčice koje mu prolaze kroz glavu i rep. Izgleda da je ajkula probušena samo da bi kroz njen leš supstanca može da se puši.

Dečja pesmica "Babyshark" (bejbi šark), koja se sve vreme čuje u pozadini, čini da ovaj video deluje posebno uznemirujuć.

Stranica kojom upravljaju mladić sa snimka i njegove kolege, podelila je ovaj video na Fejsbuku, a u međuvremenu je video pogledalo mnogo više od 21.000 njihovih pratilaca. Većina je osudila ovaj video kao surov, a mnoge uvrede upućene su na račun mladića sa snimka.

On se u međuvremenu obratio javnosti.

- Da razjasnimo nešto. Ovu ajkulu je upecao moj prijatelj u petak. Dve noći bila je u ledu, pa smo došli na ovu ideju. Nema šanse da je bila živa. I ovo je bio duvan, rado ću otići na test za drogu da to dokažem - napisao je on.

Video: U zagrljaju sa smrtonosnom ajkulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA