≫ 

Beskućnik provalio u kuću pa ugledao ženu kako spava: Za nekoliko sekundi je počeo da joj sisa prste na nogama

Ričard Majkl Parkhrst (29) osuđen je u kalifornijskom sudu za krivično delo provale i tri prekršaja, uključujući i voajerstvo, kao i egzibicionizam

  • 2

Beskućnik koji je tvrdio da je on bog i mitska figura, koja je poslata sa neba kako bi zaveo žene, osuđen je jer je provalio u kuću jedne žene, kako bi joj sisao prste na nogama dok je spavala, prenosi Dejli Mejl.

Ričard Majkl Parkhrst (29) osuđen je u kalifornijskom sudu za krivično delo provale i tri prekršaja, uključujući i voajerstvo, kao i egzibicionizam.

Takođe je optužen i za krivično delo napada sa namerom da počini seksualni prestup, ali su porotnici bili neodlučni u nameri da ga za to i osude. Tužioci su na kraju odbacili tu tačku optužnice.

Foto: Seal Beach Police

On je 15. oktobra 2017. godine, navodno pokazao svoj polni organ ženi u južnoj Kaliforniji. Prema sudskim dokumentima, on je primetio da žena šeta svog psa pa joj je dobacio: "Lep pas".

A onda je dodao: "I ja šetam svog", a onda joj je pokazao svoj polni organ. Kasnije tog dana, on je provalio u ženinu kuću, dok je ona spavala.

Više puta je u javnosti ženama pokazivao svoj polni organ Foto: Shutterstock

- Ona je spavala na kauču, a kada se probudili zatekla ga je kako joj sisa priste na nogama - tvrde tužioci. DNK analize su pokazali da je Ričard kriv u ovom slučaju.

Dva dana nakon nemilog događaja, on je prošao pored druge kuće, a onda je čoveku koji tamo živi rekao da mu je devojka privlačna.

Potom je uhapšen i odveden u lokalni zatvor jer se navodno dodirivao dok je gledao u jednu devojku.

Nakon što je prebačen u drugi zatvor u okrugu Orandž, on je zatvorskom čuvaru poslao perverznu poruku.

Advokat optuženog je rekao da njegov klijent pati od duševne bolesti. Istakao je da mladić veruje da je bog poput Zevsa, koji je poslat na zemlju da zavodi žene.

Kada se žena probudila shvatila je da joj manijak sisa prste na nogama Foto: Profimedia/Alamy

- On veruje da će njegovo potomstvo stvoriti super rasu, koja će spasiti planetu - rekao je advokat.

Istakao je da je optuženi bio beskućnik u vreme hapšenja. Dodao je da mu se stanje pogoršalo kada mu je devojka preminula.

Tada je izgubio svoj dom i prestao je da uzima lekove za šizofreniju. Ubrzo nakon toga je počeo da čuje glasove koji su mu govorili da se ponaša na određni način.

Kazna će mu biti izrečena 5. aprila, prenosi Dejli Mejl.

VIDEO: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA