Prostitutka objavila video u kom liže WC šolju: U svoje vreme sam polizala mnogo dasaka, ali je ovo prvi put da mi je jezik utrnuo (VIDEO)

Grimiestt je seksualna radnica iz Bruklina

  • 1

Video putnice u avionu koja liže dasku wc šolje zapalio je Tviter, a mnogi korisnici su bili zgroženi posle gledanja kratkog klipa. Snimak je objavila "Grimiestt", seksualna radnica/prostitutka iz Bruklina, koja na društvene mreže često postavlja sadržaje isključivo za odrasle, prenosi Daily mail.

Na snimku se vidi osoba, koja je za sebe navodi da nije ni muškarac ni žena, savijena oko toalet šolje u avionu, kako liže dasku. Preko celog snimka, ispisane su reči: "Ližem avionski toalet jer sam grozna, samo tako".

Video su pogledali milioni, a većini nije bilo dobro od gledanja snimka. U komentaru, on/ona je napisala:"U svoje vreme sam polizao-la mnogo dasaka wc šolja, ali je ovo prvi put da mi je jezik utrnuo". Odgovor je stigao ubrzo:"Utrnuo je jer si upravo zakačila 1.200 bolesti odjednom".

Glumica Džamela Džamil napisala je ispod videa: "Šta...je...ovo?

Odgovorila je lično "Grimiestt" napisavši "Seksualna radnica, na poslu".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA