≫ 

"Halo, policijo, moja ćerka je umrla jer njen muž ima ogroman penis": Nakon šokantne optužbe, udovcu su skinuli gaće i otkrili pravu istinu

Nesrećna žena umrla je od epilepsije

  • 11

Muškarac, koji je u žalosti zbog iznenadne smrti supruge (23), morao je pred policajcima, rođacima žene i seljanima da pokaže svoj ponos, pošto je otac njegove pokojne žene tvrdio da je za njenu smrt kriva upravo velika "batina".

Dakle, čovek je rekao da je nesrećna žena preminula zbog njegovog penisa, a policajci su rešili da se uvere da li je tako nešto, bar teoretski, bilo moguće. I ne samo oni, već i svedoci, a to su bili rođaci nesrećne žene i lokalni zvaničnici. I svi su ocenili da je ovaj penis, zapravo, normalne veličine.

Ova scena odigrala se u Indoneziji, a mlada žena pronađena je mrtva u krevetu, nakon epileptičnog napada.

Ali, njen tata je sve drugačije zamišljao - pričalo se da je nesrećna žena preminula tokom seksa zbog velikog penisa njenog supruga, poverovao je u to i sve javio policiji.

Otac je odustao od optužbi i izvinio se udovcu, za kojeg sada celo selo zna da i nije baš obdaren.

Porodica je sada prihvatila činjenicu da je epilepsije, koju je žena dobila u 14. godini, zapravo uzrok njene prerane smrti.

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jooojj

    27. mart 2019 | 20:34

    A jest ga stari ukanali hahaha

  • Branko

    27. mart 2019 | 21:39

    Ja imam 29 cm i kad zapnem kod nekih zena imam osecaj da ce da umru i one to kazu.A kod nekih zena ko da zele jos koji cm...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA