• 2

Potresni snimci pitona koji pokušava da povrati kozu od 40 kilograma koju je progutao (VIDEO)

Šokantan prizor uočio je kineski farmer koji je krenuo da traži nestalu kozu. Posle nekoliko trenutaka shvatio je kakva je sudbina zadesila i ostale njegove životinje

  • 2

Bizarni snimci koji stižu iz Kine, prikazuju trenutak kada četiri metara dugačak piton koji je progutao kozu, pokušava da je povrati, dok mu je stomak bio neverovatno naduven.

Meštani sela Kvanžu u provinciji Fudžijan na jugoistoku Kine rekli su da je zmija sat vremena povraćala kozu i da su uz pomoć nadležnih organa nekako uspeli da pomognu ogromnom gmizavcu da izbaci napolje životinju, koja je očigledno bila prevelika da bi bila svarena u utrobi pitona.

Pastir po imenu Jao, čija se farma koza nalazi u blizini, kaže da je od početka godine izgubio čak 20 koza, ali nije znao na koji način. Kada je tražio jednu od svojih nestalih životinja, ugledao je pitona koji iz sebe pookušava da izbaci kozu i tek tada mu je bilo jasno šta se događa sa stanarima njegovog imanja.

- Zmiji je stomak bio potpuno natečen. Siguran sam da je pojeo jednu moju kozu - rekao je Jao, koji je odmah pozvao šumsku policiju i ostale meštane kako bi mu pomogli.

- Izvukli smo rep pitona na više tlo da bi lakše mogao da izbaci kozu. Tek posle sat vremena, koza je izašla iz utrobe pitona - objasnio je.

Na snimcima se vidi celokupan proces izbacivanja oko 40 kilograma teške koze. Prvo su izašle noge mrtve životinje, potom trup i na kraju glava.

Šumski policajci su posle obavljene akcije odveli pitona u privremeno utočište za divlje životinje.

Najverovatnije će ponovo biti pušten u prirodu jer se pitoni u Kini smatraju ugroženom i zaštićenom vrstom.

VIDEO: Tražili pitona po selu, a onda su ušli među petlove i otkrili užasC

(Telegraf.rs/Mirror)

Komentari

  • Дејан Младеновић

    Тог питона је тај Кинез требао да убије и да му огули кожу да бар мало поврати штету од 20коза које је овај љигавац пождрао

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima