≫ 

Prva devojka koja je iz svoje sobe zarađivala 22.000$ mesečno: Skidala se, pipala i snimala

Pre nego što je ušla u taj "čudan" posao, Mazei je imala komplikovan odnos sa svojom seksualnošću. Iako je ova Kalifornijka odrasla u udobom domu, u porodici srednje klase, stvari nisu bile baš idilične. Mazei u memoarima tvrdi da joj je otac imao bipolarni poremećaj, a da je majka bila alkoholičarka

  • 2
Isa Mazzei Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images for AFI

Isa Mazei je bila nervozna. Ova 23-godišnjakinja samo što je završila sa gledanjem snimka na Jutjubu, odnosno tutorijala, u kom je pokazano kako da učini da njen krevet izgleda sveže i savršeno, kao u hotelskoj sobi. Aranžirala je jastuke, a na prozore je navukla tamne zavese kako bi se sakrila od komšijskih "očiju i ušiju".

Onda je na red došlo donje rublje.

- Želela sam vintidž estetitku - rekla je ona za "Post". To je značilo rublje sa dosta čipke, podvezice, čarape, a na kraju i biseri.

Konačno, Isa je bila spremna. Okrenula se ka kameri i jednostavno tako je rođena Una - camgirl.

- To što vas gleda hiljade ljudi je zaista "vruće". Zaista me to pali - rekla je Mazei (28).

U svojim memoarima koji će uskoro da budu objavljeni, Mazei je otkrila sve uspone i padove svog posla.

Pre nego što je ušla u taj "čudan" posao, Mazei je imala komplikovan odnos sa svojom seksualnošću. Iako je ova Kalifornijka odrasla u udobom domu, u porodici srednje klase, stvari nisu bile baš idilične. Mazei u memoarima tvrdi da joj je otac imao bipolarni poremećaj, a da je majka bila alkoholičarka.

cam girl foto: printscreen/youtube/netflix

Iako nije pisala detalje, Mazei jeste rekla da je bila seksualno zlostavljana kada je bila mlađa i da je to ostavilo psihičke posledice.

U svojim memoarima opisala je seksualne odnose koje je imala u srednjoj školi, a promenila je niz poslova.

Ideja da počne da se snima nastala je 2014. godine. Bila je mlada i atraktivna, a na kraju je uspela i da zaradi dosta novca.

Nakon malo istraživanja, Mazei je pronašla platformu My Free Cams, gde su gledaoci mogli da je gledaju besplatno i da joj plate kada su to želeli. Izmislila je Unu, pomalo bezobraznu, nervoznu devojku, koju nije bilo sramota da to i pokaže.

- To je bila kombinacija fantazije onoga šta ja želim da budem, uz moje istraživanje koje devojke su bile najpopularnije na sajtovima - navela je ona.

Njena premijera bio je veliki uspeh. Prve noći zaradila je 650 dolara.

Snimanje se nastavilo, a nastavile su se i napojnice. Za skidanje grudnjaka zarađivala bi oko 180 dolara.

Mazei je čak uspevala da na mesečnom nivou zaradi do 22.500 dolara. Vozila je BMW, imala luksuzni stan.

Naravno, sve je ovo išlo i sa problemima. Svoj posao morala je da drži u tajnosti od svoje porodice. Noć je zamenila za dan, a nije uspevala više ni da se viđa sa prijateljima.

U zimu 2016. Una se umorila od svog digitalnog života. Isa ipak nije odlučula da svoj alter ego tek tako skine sa kamere, već ju je pred kamerama "ubila".

- Jednom kada je Una mrtva, Isa može ponovo da se rodi - napisala je ona u knjizi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    6. novembar 2019 | 17:33

    Pa kad se bude legalizovala prostitucija onda i ona stice pravo da bude na birou rada,tako bice i za takve delatnosti radnih mesta ,danas mozeete svadta ocrkivati i mislim da mnoge vise nista nemoze da iznenadi

  • Johan

    6. novembar 2019 | 17:41

    Pa ili radila to u javnoj kuci ili u svom stanu isto je ona nije napissla naucni rad vec se razgolitila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA