≫ 

"Stefan nije ni trebalo da je ženi": Pijani kum udario mladu i vukao je niz stepenice

Dok su pijanom mladoženji pomagali da se popne uz stepenice, pijani kum odnosno dever je nasrnuo na mladu, a potom i na menadžera hotela

  • 1

Britanac Stefan Vilson i njegova izabranica Erin Mejson-Džordž imali su venčanje iz pakla, pošto je pijani kum nasrnuo na mladu i vukao je niz stepenice tvrdeći da je nedostojna mladoženje.

Tomos Vilson, kum i brat od mladoženje, napravio je pravi haos na njihovoj svadbi u julu nakon što je popio koju čašicu više. Svatovi su uživali na svadbi koja je organizovana u jednom hotelu, a incident je nastao kada je mladoženja od alkohola gotovo izgubio svest. Porodica je pijanom Stefanu pokušavala da pomogne da se popne uz stepenice da ode do sobe, kada je Tomos besan skočio i krenuo da bije mladu.

Nakon udarca, zgrabio ju je za venčanicu, i naočigled svih krenuo da je vuče niz stepenice što dalje od njegovog brata. Potom je napao i mladinu majku i sestre koje su pokušavale da je odbrane besno urlajući da "Stefan nije trebalo ni da se ženi običnom učiteljicom".

Venčanica, uplakana mlada, depresija, venčanje, svadba, Tamabepa Mladu vukao niz stepenice Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia

"On od danas više nije Vilson", urlao je pijani Tomos dok su svatovi zaprepašćeno gledali.

Potom je strčao niz stepenice i napao menadžera hotela koji je pokušao da smiri situaciju i porazbijao je deo hotelskog inventara. Zbog ovog incidenta protiv njega je podneta krivična prijava, a optuženi Tomos je na suđenju rekao da ga je kuma, odnosno snajka, isprovocirala.

On je rekao da je video kako Erin na stepenicama šamara Stefana i psuje ga jer se toliko napio da ne može da hoda. Drugi kum je, pak, rekao da je prvi udarac zadala mlada.

On je tvrdio da je takođe video kako mlada udara Stefana govoreći mu da je vreme za krevet. Stefan se navodno zateturao i krenuo da pada niz stepenice, a kada je Tomos pritrčao da mu pomogne, Erin je navodno prva nasrnula na njega i udarila mu šamar. Potom je, kako je rekao kum, mladina porodica skočila i nastao je opšti haos.

Mladina majka je navodno u jednom trenutku zgrabila i vazu kojom je gađala Tomosa, što je ona na suđenju negirala.

Tomos je optužen za nasilničko ponašanje, a uskoro bi trebalo da mu bude izrečena i kazna.

Pogledajte još: Krvnička tuča na venčanju, mladenci bukvalno nisu znali šta ih je snašlo

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Balkanac

    12. decembar 2019 | 16:33

    To je ta civilizovana Evropa čijim vrednostima težimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA