Imam saznao da je oženio muškarca: Evo šta je rekao kada su ga pitali da li je imao seks sa "ženom"

Mutumba, za koga je malo reći da je bio u šoku posle ovakvog saznanja, suspendovan je od ispunjavanja svojih dužnosti u džamiji Kjampisi Masjid Nur dok istraga ne bude završena

  • 3
Venčanje, prsten, burma ShutterStock

Imam u Ugandi suspendovan je pošto je otkriveno da je žena koju je venčao zapravo muškarac.

Šeik Mohamed Mutumba (27) saznao je istinu pošto je njegova mlada ukrala televizor od komšije. Organi reda su utvrdili prilikom pretresa da je zapravo muškarac.

Lopov je zatim priznao da se pretvarao da je žena kako bi mogao da se uda za imama i da mu ukrade novac, prenose lokalni mediji.

Mutumba, za koga je malo reći da je bio u šoku posle ovakvog saznanja, suspendovan je od ispunjavanja svojih dužnosti u džamiji Kjampisi Masjid Nur dok istraga ne bude završena.

Imam je tvrdio da nije imao seksualne odnose sa "suprugom" dve nedelje pošto su u braku, jer mu je "žena" rekla da ima menstruaciju.

Mutumba je istakao da mu je teško da priča o ovoj nemiloj situaciji i kazao da mu je potrebna pomoć savetovališta. Jedan od zaposlenih u džamiji rekao je da je muškarac, koji se pretvarao da je žena, imao blag glas i da je hodao kao osoba ženskog pola.

Radnik džamije otkrio je da mu se Mutumba žalio da četiri dana pošto su se uzeli da njegova "supruga" odbija da se skine dok zajedno spavaju.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA