• 10

Hari pije urin da bi bio zdrav, doktori se krste: Tvrdi da leči rak, Alchajmerovu bolest, dijabetes

Britanac je počeo da pije urin pre četiri godine kada je pročitao o navodnim pozitivnim uticajima koje stara mokraća ima na telo

  • 10

Britanac Hari Metadin (32) privukao je pažnju na društvenim mrežama, pošto tvrdi da njegov stari urin pomaže da zadrži mladolikost i da ga štiti od raznih bolesti, poput raka, dijabetesa i Alchajmerove bolesti.

Hari je uveren da, ako pije svoj urin star dve nedelje, štiti telo od raznih bolesti, a koristi ga i kao losion kako bi izgledao mlađe, prenosi "Dejli mejl".

Britanac je počeo da pije urin pre četiri godine kada je pročitao o navodnim pozitivnim uticajima koje stara mokraća ima na telo. On je otkrio da svakog dana pije 200 mililitara urina, koji je star između dve nedelje do mesec dana, pomešanog s novim urinom.

Kaže da je u prvo vreme imao problema s ukusom urina, ali ističe da ga sada obožava. Takođe, svako jutro se umiva njime, jer smatra da na taj način usporava starenje. Metadin navodi da se sada oseća srećnije, zdravije i pametnije nego ikada, a tvrdi da mu je ispijanje mokraće pomoglo da pobedi depresiju.

- Terapija starim urinom je proces skupljanja sopstvene mokraće u plastičnu bocu, koja se ostavlja da odstoji i promeni prirodnim procesom. Posle se morkraća koristi kao lek tako što je pijete, ili tako što je utrljavate, pa kroz kožu ulazi u krv. Možete da je unesete i kroz rektum - tvrdi Metadin.

- Tako možemo da sprečimi bolesti kao što su rak, Alchajmerova bolest, demencija, bolesti srca. Sve što je potrebno imamo već u sebi - kaže Britanac.

Kaže da je "stari" urin onaj koji odstoji najmanje četiri dana, a što je stariji, to je "njegova moć veća"

Mokraća može da zameni ceo obrok

- Tokom dana pijem male gutljaje, a mokraća može da zameni ceo obrok. Znam ljude koji konzumiraju samo urin, sveži ili stari, i mogu mesecima bez hrane. Zamišljam da će u budućnosti svaka porodica imati svoje flaše starog urina kako bi se štitili od bolesti, a do tada ja ću ponosno promovisati ovu terapiju - kaže Hari.

Čovek pije urin

Foto: Pixabay

Doktori se ne slažu sa ovom terapijom

Profesor i doktor nauka Izet Hoze ne odobrava konzumiranje mokraće. On je objasnio da je unošenje urina čist egzibicionizam i da je to medicinski užasno, jer je mokraća zapravo otpad kog telo pokušava da se reši.

Dr Hozo je dodao za "Zadarskih.hr" da urin može da se pije isključivo u situaciji kada se čovek bori za život, a u blizini nema vode.

Video: On je kralj u krevetu, ali samo zato što radi jednu ogavnu stvar

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    Možda čovek pije pivo ceo dan, pa da se ne baci...

  • Ja sam

    Ostavite Harijev broj telefona, rado bih mu donirao bure od 200 litara.

  • Zlatka

    Ali ne leči psihičke poremećaje.🤪

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima