Smrtonosan virus razbudio maštu nevaljalcima: "Koronaporn" najgledaniji na PornHub

Filmovi za odrasle sa tematikom korona virusa zaludela su svet

  • 0
Korona virus, koronavirus Lože se na seks u zaštitnim odelima Foto: Tanjug/AP

Korona virus izazvao je pometnju nakon što se proširio na više od 80 zemalja širom sveta. I dok mnogi paniče, ima i onih koji zahvaljujući smrtonosnom virusu na PornHub-u pronalaze ostvarenje svojih snova.

Naime, poslednjih dana su veoma aktuelni "korona virus pornići", tačnije filmovi za odrasle u kojima glavni akteri nose zaštitna odela.

Na ovoj mreži već je okačeno više desetina filmova na ovu temu sa "veoma sočnim nazivima". Trenutno je među gledanijima film "Agent pregleda damu koja ima korona virus" ali i film pod naslovom "Napušteni Vuhan".

Glumci u ovim ostvarenjima veruju da mnoge privlače seksi filmovi o korona virusu na isti način kao što i plašljivci obožavaju horor filmove.

- Svi mi tražimo nešto što će učiniti da se osećamo živo. Korona virus je trenutno nešto što stvara strah kod ljudi. Misterija koju svi na svetu žele da otkriju - rekla je glumica Spajsi koja je glumila u nekoliko filmova o koroni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA