≫ 

Nakon ovog snimka zagledaćete svaku babu u prodavnici: Klinci osmislili opasnu igru, ovo je strašno

Dečurlija se maskira u babe da bi kupili alkohol u prodavnici

  • 0

Nekada su klinci slali starije drugare u prodavnicu ili su pokušali da dubokim glasom i ležarnošću prevare prodavca kako bi kupili flašu piva. Današnji klinci su mnogo domišljatiji, a epidemija korona virusa dobro im je poslužila da lakše dođu do alkohola.

Naime, maloletnici na društvenim mrežama masovno kače video snimke na kojima se vidi kako se prerušavaju u babe, a potom odlaze u prodavnicu iz koje izlaze sa bocama alkoholnih pića.

Na kosu posipaju talk, mlade ruke skrivaju u rukavicama, šminkom prave bore, a potom vezuju maramu i stavljaju masku kako bi se maskirali do kraja. Što je najgore, mnogi prodavci i ne primete da je pred njima lažna starica, pa samo naplate račun i nastavljaju dalje sa poslom. Tinejdžeri potom neretko sednu u automobil i krenu da se vozikaju po gradu.

Neki su se mnogo više posvetili maskiranju, pa su na lice stavljali i gumene maske. Kako izgleda ovaj "korona maskenbal", pogledajte u snimku na početku teksta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA