≫ 

Pre 38 godina je nađena ubijena, ovo su slike s mesta zločina: Niko ne zna ko je, niko je ne traži

Nesećna devojka, tako, sada ima identitet samo po broju slučaja 82-022 i garderobi koju je imala na sebi

  • 1
Neidentifikovana osoba Foto: namus.gov

Dan zaljubljenih, 1982. godina - policajac Arizone u gradu Vilijamsu pretražuje gumu, ali, nailazi na telo devojke. Posle 38 godina na njenom grobu ne piše ime. Niko ne zna ko je.

Devojka stara između 16 i 20 godina pronađena je sa kratkim prugastim džemperićem i farmerkama na sebi. Kraj nje je bila bela maramica. I to je sve.

Njeni podaci i dalje se nalaze na spisku osoba za kojima se traga, na zvaničnom NAMUS sajtu Američkog instituta za pravdu.

Ali, nema mnogo nade da će neko od njenih bližnjih da se javi, otkrije ko je i dostojno obeleži njen grob. Jer, ova zaboravljena devojka bi sada imala možda i 58 godina.

Nesećna devojka, tako, sada ima identitet samo po broju slučaja 82-022 i garderobi koju je imala na sebi.

Nije prvi put da se nekom Amerikancu potpuno izgubi identitet i da, uprkos svim naporima, on ostaje i misterija. To se, neverovatno je, dogodilo i živom čoveku.

Bendžamin Kajl od 2004. godine pati od amnezije i praktično se ne seća ničega iz perioda pre toga. On se, tako, živ i naizgled zdrav vodi kao nestala osoba, jer ne zna gde mu je dom, ko mu je porodica, niti gde je bio zaposlen.

Njega su 2004. onesvešćenog pronašli radnici jednog restorana brze hrane u Džordžiji. Imao je povrede glave. Ustanovljeno je da ima amneziju.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mmmmm

    25. jul 2020 | 12:42

    Strasno! Zato narode ljubite svoju decu, postujte svoju rodbinu, postujte svoje komsije! Niko nije savrsen i uvek svakom zazmirite na jedno oko ako vas neko uvredi. Ova zena neka pociva u miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA