≫ 

Svi na palubu! Krstarenje za sadomazohiste se ponovo održava uprkos koroni

Uprkos kašnjenju izazvanom virusom korona, čuveni Torčer Šip za ljubitelje lateksa ponovo plovi

  • 2

Tomas Zigmund već 25 godina organizuje godišnje krstarenje "Torčer Šipa" ("broda za mučenje") na temu sado-mazohizma, kako bi fetiš entuzijasti imali priliku da obuku svoju najbolju lateks opremu i provedu noć zajedno.

Ovogodišnje krstarenje, koje je prvo odloženo, krenulo je iz Fridrihshafena u subotu. Događaj, na kojem je proteklih godina učestvovalo na stotine fetišista, sada je vraćeno u ograničenom kapacitetu zbog mera zaštite protiv koronavirusa.

- Na brodu je obično preko 600 ljudi, ovaj put biće ih oko 200 - objasnio je Zigmund. Prisutni su čekali da se ukrcaju na erotski brod za krstarenje, obučeni u gasne maske, mrežaste autfite, kožne čizme i još mnogo toga.

- To je samo nošenje maski, nošenje lateksa, neobične odeće, definitivno odeće koju ne možete da nosite svaki dan u restoranima, kafićima, u šetnji - izjavio je Zigmund.

Mnogi prijavljeni putnici su rešili da ne rizikuju tokom pandemije korona virusa, te su svoje rezervisane ulaznice sačuvali za "potpun ugođaj" sledeće godine.

- Neki ljudi su prebacili karte na sledeću godinu, mi smo im omogućili ovu priliku jer je tako ispravno - potvrdio je Zigmund.

Brod, koji se ustvari zove Minhen, ali je među "upućenima" poznat kao "Torčer Šip", plovi između Konstance i Fridrihshafena do sitnih noćnih sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA