≫ 

Optuženi za porodično nasilje zaprosio žrtvu tokom suđenja: Ona rekla "da" i povukla tužbu

Sudija i advokati u šoku posmatrali veridbu

  • 4
Ruke, prsten

Foto: Pixabay

Prilikom suđenja za porodično nasilje u Bonu dogodila se nesvakidašnja situacija kada je optuženi pred sudijom, u toku iznošenja dokaza, zaprosio svoju žrtvu, a ona je odmah pristala da se uda za njega.

Kako prenosi RTL, sve se odigralo ove sedmice, a ni sam sudija nije mogao da veruje u ono što se događa u njegovoj sudnici.

Optuženi se, naime, teretio da je više puta šutirao i davio žrtvu, kao i da je udarao njenom glavom o patos. Do fizičkog obračuna uglavnom bi dolazilo nakon svađe oko bivšeg supruga žrtve, sa kojim ona ima dvoje dece. Nekoliko puta je optuženi na žrtvu potezao i sečivo, nanoseći joj povrede. Međutim, žrtva je sve zaboravila u trenutku kada je njen krvnik izgovorio "magične reči" - udaj se za mene!

Žrtva nije dugo razmišljala o odgovoru, već je odmah srećno izgovorila "da". Odmah nakon toga je povukla tužbu i izjasnila se da neće učestvovati u daljem procesu.

S obzirom na to da ovo nije jedini slučaj u kom se muškarac tereti za nanošenje teških telesnih povreda, postupak protiv njega biće nastavljen po službenoj dužnosti.

Očekuje se da će presuda u ovom slučaju biti doneta 17. septembra.

Žrtva inače sa optuženim ima i jedno dete.

Video: Da li je ovo najsmešnija prosidba? Smotani kum bacio verenički prsten u more

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Гаргамел

    11. septembar 2020 | 13:54

    Чим је пристала значи да је није довољно тукао ... звучи морбидно али шта треба да се деси да би жене напустиле манијаке ! ?

  • Usrećila se

    11. septembar 2020 | 16:29

    Šutirao je, davio, povređivao sečivom, sada neka čeka da je svu polomi ili ne daj Bože ubije. Nju treba proveriti da li je uračunljiva, kad je rešila da se uda za takvog nasilnika. Neke su žene zaista žrtve nasilja u porodici, ali ova koja zna šta je čeka, nemam reči...

  • Mijo

    11. septembar 2020 | 14:51

    Sa ženama se nikad ne zna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA