Sodoma i Gomora uživo: Korona žurka postala toliko razuzdana da je završila na Pornhub

Devojke su se skidale, a onda je neko doneo krastavac, tada su se stvari otele kontroli

  • 1
Pornhub korona party Printscreen Twitter

Jedna kućna korona-žurka u Kaliforniji postala je toliko razuzdana da su snimci završili na Pornhub-u.

Ono što je u početku delovalo kao klasična korona žurka, koja je održana pre dva vikenda, u trenutku se pretvorila u Sodomu i Gomoru. Žene su počele da se skidaju, da tverkuju, muškarci su počeli da ih kite novčanicama, popilo se previše alkohola...

Svako ko je želeo da uđe na žurku morao je da plati između 50 i 100 dolara, samo su devojke u toplesu mogle da uđu za džabe. Ubrzo su iste počele da skidaju sve sa sebe, a onda je jedan momak doneo krastavac kojim je jedna od devojaka počela da simulira oralni seks. Nakon toga stvari su otišle baš baš predaleko.

Ubrzo je morala da interveniše i policija i rastera više stotina ljudi sa žurke. Navodno je došlo i do pucnjave, ali prema navodima iz policije, niko nije priveden.

Iako bi verovatno mnogi voleli da zaborave neke scene koje su se dogodile na ovoj žurki, to neće moći, jer su snimci sa proslave osvanuli na Pornhub-u i sada su viralni.

Video: Svi muškarci trče da ih ove tri seksi cice šišaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA