≫ 

Brata sam proglasio mrtvim i gurnuo ga u zamrzivač: Pogrebnik sutra naišao na užas i sve snimio

Čovek kojeg je brat, najverovatnije greškom, proglasio mrtvim, bio je zaključan u zamrzivaču oko 20 sati

  • 0

Policija u Indiji spasla je muškarca (74) iz zamrzivača, u koji ga je smestio njegov brat zato što je mislio da je umro.

Balasubramanian Kumar je bio ozbiljno bolestan i vezan za krevet, a porodica je u ponedeljak pomislila da je umro, pošto je prestao da se pomera. Pošto su mislili da je mrtav, članovi porodice su telo smestili u zamrzivač kako bi "pokojnika očuvali" za sahranu.

Međutim, kada je pogrebnik došao idućeg dana da preuzme telo, primetio je da se mrtvak pomera. On je odmah pozvao porodicu koja je i sama konstatovala da Kumar i dalje diše, i onda su pozvali pomoć.

Kako prenose lokalni mediji, muškarac je u zamrzivaču bio oko 20 sati.

- Protiv člana porodice koji je proglasio Kumara mrtvim biće podneta krivična prijava, s obzirom na to da je to učinjeno bez adekvatnog medicinskog znanja i nadzora - saopštili su iz policije.

Za ovaj slučaj se saznalo i van granica Indije kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji je najverovatnije načinio pogrebnik na kojem se vidi kako se nesrećni Kumar trese u zamrzivaču. U snimku se čuje kako brat tvrdi da je Kumar mrtav, iako se jasno vidi da čoveku drhte ruke.

- To što mu drhte ruke su napadi. Kako da mu drhte ruke kad je mrtav. Njegova duša još nije napustila telo - čuje se kako brat govori u snimku.

Video: Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata čekićem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA