≫ 

Jeziv prizor u Novakovom dvorištu, policija odmah došla na poziv komšija: Umesto kazne dobio pohvale

Svakom ko je pogledao dvorište Novakove kuće u Dalasu hteo je da se prevrne od šoka

  • 9

Steven Novak iz Teksasa je zbog dekoracije dvorišta za Noć veštica došao u problem ne samo sa komšijama, već ga i policija obilazi.

Novak je svoje dvorište u kući u Dalasu pretvorio u scenu iz najgoreg horor filma, ili više filmova zajedno. Koristio je lutke, desetine litara lažne krvi i mnogo lažnih noževa, čekića...

Prizor u dvorištu uteruje strahu kosti - u jednom delu leži čovek ubijen motornom testerom. U drugom čovek koji je poginuo kad mu je sef smrkao lobanju, trećem je nož u glavi, četvrti je spakovan u mrtvačku kesu. Tu je i još jedan jeziv prizor, od kog se svima prevrne želudac - građevinska kolica puna isečenih delova tela, krvavih!

Dvoriste, noc vestica Foto: Facebook/Steven Novak

Iako bi Novak mogao da osvoji prvu nagradu za najmaštovitije dekorisano dvorište za Noć veštica, to ga je koštalo dobrih komšijskih odnosa, a i policijska patrola mu je više puta dolazila na vrata.

- Bio sam dva puta tu kada su dolazili. Morali su po pozivu, ali su rekli da sam stvarno super ovo odradio - kaže Novak.

Dvoriste, noc vestica Foto: Facebook/Steven Novak

Ovom umetniku najveći problem nisu ni komšije ni policija, već kiša koja mu spira lažnu krv, zbog čega gotovo svakodnevno mora da naliva novu, na opšte zgražavanje komšiluka.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 12r

    29. oktobar 2020 | 14:16

    Bolestan americki narod...

  • Qwer

    29. oktobar 2020 | 14:11

    Neko će reći "car" neko "maštovit momak", neko "predivno" a meni je kao i njegovim komšijama sve ovo malo više bizarno. Nemaju svi, kao ni njegove komšije želudac za ovakve budalaštine.

  • Komšija

    29. oktobar 2020 | 13:41

    Komšije ko komšije. Više vole da vire u tuđe dvorište nego da počiste đubre iz svog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA